+90 541 189 71 65 +90 541 189 71 65 kitap@matbumedya.com
Kitap Bastırmak Kitap Çıkarmak
ARA
SEPETİM
ANASAYFAKİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarHüseyin Yalçınkaya

Hüseyin Yalçınkaya

Hüseyin Yalçınkaya 1975 yılında Antalya`da doğdu. Bilime ve teknolojiye olan özel ilgisi, O`nu mesleki eğitim için makine mühendisliğini tercih etmeye yönlendirdi.
Trakya Üniversitesi`nde Makine Mühendisliği eğitimi boyunca aldığı mesleki ve teknik eğitimin yanında modern bilimin güncel gelişmelerini yakından takip etti. Kurucusu olduğu mühendislik firması ile enerji sektöründe çalışmalarına devam eden yazarımız modern bilimin teoremlerle ve kanunlarla ifade edilen bulgularının, insan hayatına ve özellikle de insanın ruhsal yanına dair konularla da uyumlu olduğunu ifade etmektedir. Kainat yasalarının, kainatın bir parçası olan insanı kapsamasının aslında şaşırtıcı olmadığını ifade eden yazarımız, düşüncelerini test etmek için kadim uygarlıklardan taş tabletlerle, yazıtlarla, kutsal kitaplarla günümüze gelen bilgi deryasını laboratuvar ortamı olarak kullanmaya karar verdi.
Çalışmaları sonucunda kadim uygarlıklardan günümüze kadar ulaşan yaratılışa ve insana dair bilgiler ile , günümüz modern biliminin ulaştığı bilgilerin arasındaki ahenkli uyumu ortaya koydu.
Evli ve iki çocuk babası yazarımız Hüseyin Yalçınkaya bu çalışmaları ile, insana ve yaratılışa dair konularda, inanç sistemlerinin ötesine geçip bilimsel bir temel ortaya koymaktadır.
Hüseyin Yalçınkaya bunun da ötesinde, bizim devremiz uygarlığının, eski uygarlıkların uğradığı toplu yok oluşlardan mümkün olduğunca kaçınabilmesinin yolunun bilimsel alanda elde edilen en güncel bilgilerin yaratılışa, insana ve insanın bu dünyadaki varlık amacına uyarlanarak, insanın ruhsal gelişimine hizmet için kullanılması ile mümkün olduğuna inanmaktadır. Görünmektedir ki bu yapılamadığında, insan yarattığı teknoloji ile her geçen gün ruhsal yanını daha fazla kaybetmekte bizzat kendisinin yarattığı teknolojinin ruhsuz bir parçası olarak kendi sonunu yakınlaştırmaktadır.





En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%