+90 541 189 71 65 +90 541 189 71 65 kitap@matbumedya.com
Kitap Bastırmak Kitap Çıkarmak
ARA
SEPETİM
ANASAYFAKİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarÇift Başlı Kartalın Hikâyesi: Selçuklular - 1 - Maveraünnehir`den Horasan`a
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
135.45 TL
Yazar Hüseyin Özdemir - Uğurhan Karaarslan
Piyasa Fiyatı 215.00 TL
Satış Fiyatı 135.45 TL
ISBN / Yayınevi 9786057285034 Kule Kitap
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 266 Sayfa, Genel Seri 3061, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2023
İç Sayfa Kağıt Türü 2. Hamur Enso/Holmen, SB, 60 gram, Font Minion Pro 10-12 Punto
Kapak Cilt Renkli, Kuşe/Amerikan Bristrol, 200-300 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Dr. Hakan Özkütükçü
Son Okuma Dr. Hakan Özkütükçü
Mizanpaj Erbil Kargı
Kapak Tasarım Enes Bayram
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 135.45 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Büyük ölçüde medyanın etkisiyle tarihî konuların, moda tabirle "popüler" olduğu günümüzde, izlediğimiz kurguyla gerçeğin ne derece örtüştüğünü merak edip kitap raflarına yöneliyoruz. Raflardaki kitapların çeşitliliği, seçimde karar vermemizi zorlaştırırken hangi kaynağa güveneceğimiz konusu bir sorun sahası olarak beliriyor. Akademik çalışmaların üslubu ve ayrıntılardaki derinliği ile çarpıtılmış gerçeklerin işlendiği popüler eserlerin kolay okunurluğu arasında tercih yapmakta zorlanıyoruz. Hele de konu Osmanlı öncesi dönemi ele alıyorsa iş büsbütün karmaşık bir hâl alıyor. Bırakın güvenirliği üzerinde fikir birliğine varılan eserleri saymak bile güçleşiyor.
Selçuklu deyince Alparslan ve Malazgirt Savaşı`ndan başka çok az şey sayılabiliyor. Oysaki göz alabildiğine geniş bir coğrafyada nice milletlere egemen olmuş Selçuklular da bu coğrafyanın insanıydı. İki asra yaklaşan heyecan verici hikâyeleriyle Türk tarihinin aktörleri arasındalardı ama kimdi bu Selçuklular? Ataları kimlerdi? Tarih onlardan ilk nerede, hangi coğrafyada bahsetmişti? Nereden gelmişler ve neler yapmışlardı? Bu ve benzeri daha pek çok soru cevaplanmayı bekliyor.
Selçuklu tarihine dair sizin de zihninizde birtakım sorular belirmeye başladıysa ve cevaplarınızı bulmak için sıkılmadan okuyacağınız güvenilir bir kaynak arayışı içerisindeyseniz bu mütevazı çalışmanın sizin ihtiyacınızı büyük ölçüde karşılayabileceğinin müjdesini vermiş olalım.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%